Aspiepower Media

Jag ska bli modebloggare!

Jag ska bli modebloggare!

Jag började den här dagen med att kolla på skidskytte på tv:n. Jag blev lite sugen på att skjuta, men skidorna kan jag skippa haha. När jag låg där i soffan så insåg jag att att jag kanske borde bli modebloggare. Jag brukar ju inte dela med mig av dagens outfit men i dag kände jag mig väldigt fashion haha. Man blir aldrig för gammal för Kitty;)

kroatien lockar mer än snön

Jag har inga större planer för dagen. Tänkte ta en promenad men orkar inte palla mig ut. Värmen i Kroatien lockar mer än snön just nu. Synd bara att det är 109 dagar kvar tills vi åker. Det blir bara jag, mamma och pappa som åker. Henrik jobbar så han kan inte vara ledig då och Baby behöver ju någon som tar hand om sig, så de får stanna hemma. Jag och Henrik får åka någonstans sen senare i sommar när han är ledig. Det är fördelen med att vara föreläsare, att jag kan vara ledig nästan hela sommar på 25%.

jag ska bli modebloggare

2 reaktioner på “Jag ska bli modebloggare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *