Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag är ingen naturfotograf – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag är ingen naturfotograf

Jag är ingen naturfotograf

Jag tog mig ut på en liten promenad iallafall, nu visar stegräknaren 3,36 km. Det var skönt att få lite frisk luft. Tog med mig kamera och tog lite bilder. Jag är ingen naturfotograf och kommer nog aldrig bli. Ett träd står ju liksom kvar och man kan ta samma bild om och om igen. Jag gillar bilder med lite action i, helst något som går i 100 km/h utan bromsar;) . Men när det är vinter och man inte kan fota speedway så får man väl fota träd då.

naturfotograf

 

3 reaktioner på “Jag är ingen naturfotograf

  1. Vad härligt det ser ut! Det är toppen att du ger dig ut och fotar vintern och lägger upp här på bloggen eftersom jag är sjuk och inte kan gå ut själv, haha. Annars så låter typ fågelfotograf som något för dig, fåglar är ju snabba. Lite väl snabba tycker jag, sällan man får med någon fågel på bild.
    Det är jättefint med granbarren och den smältande snön, det känns så levande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *