Aspiepower Media

Resultat vecka 4 med Viktväktarna

Resultat vecka 4 med Viktväktarna

Okej jag ska aldrig mer gissa hur mycket jag gått ner, jag är tydligen sämst på det. Jag trodde ju att vågen skulle visa + i dag så blev det inte riktigt. Resultatet vecka 4 med Viktväktarna blev nämligen -0,6 kg. Vilket betyder att jag tappat 3,4 kg på fyra veckor. Det är sjukt bra med tanke på att jag inte tränar alls. Jag går mina 35 000 steg i veckan och äter rätt. Det funkar uppenbarligen för i dag fick jag min första guldstjärna. (som man får var tredje kilo) Målet är -10 kg till maj men fortsättet jag så här så är det inget kvar av mig i maj haha. Det märks inte bara skillnaden på vågen, det märks även på kroppen. Jag mätte mig vid start och tänkte göra det var fjärde vecka, resultatet hittar ni här nedan.

En helg med frestelser

Till helgen väntar tidigt födelsedagskalas med massa frestelser och Carolinas tårta som innehåller 22 points per bit. De säger att man bara fyller 30 år en gång i livet och att jag ska unna mig. Det tänker jag göra men jag tänker räkna allt jag stoppar i mig och försöka göra det så bra som möjligt.

 

Resultat efter 4 veckor:
– 3,4 kg

Resultat från start 2008:
-18,8 kg

Kvar till mål -10 kg tills maj:
6,6 kg

Mått efter fyra veckor:

Mage: – 5 cm
överarm: – 2 cm
Byst: +-0
Höfter: – 7 cm
Lår: – 6 cm

Resultat vecka 4 med Viktväktarna

4 reaktioner på “Resultat vecka 4 med Viktväktarna

  1. Starkt jobbat! Grattis! 🙂 Hoppas det fortsätter att gå lika bra. Tror det är viktigt att unna sig något ibland också när det är något speciellt. Att inte hålla alltför strikt, då blir det ohållbart i längden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *