Home Inspiration Inredninginspiration

Inredninginspiration

by Joanna Halvardsson

Detta inlägg innehåller Adlinks


inredningsinspiration

I helgen tittade solen fram och jag fick lite vårkänslor. Nu faller dock snön utanför fönstret och det finns inte så mycket vårkänslor kvar. Jag skrev i helgen att jag blir sugen på att köpa nya kläder när vi börjar närma oss våren, inredning är en annan sak jag blir sugen på att shoppa. Lite nya ljusare kuddar kan göra sådan skillnad. Här nedan hittar ni lite inredningsinspiration och några inredningsdetaljer som jag inte skulle tacka nej till. Vilken är din favorit?

 

 

Länkar: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

 

 

Länkar: 1. / 2. / 3. / 4. / 5.

 

 

Länkar: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

You may also like

2 comments

Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula 1 februari, 2018 - 11:34

Mycket fint, är lika gillar att förnya mig på våren 🙂

Reply
Joanna Halvardsson 1 februari, 2018 - 15:57

Visst var det:)

Reply

Leave a Comment