Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Magnetröntgen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Magnetröntgen

Äntligen är magnetröntgen gjord

Det är redan onsdag, det går så himla fort. I dag har jag inte jobbat men det har varit fullt upp i alla fall. I dag var det äntligen dags för den efterlängtade magnetröntgen av min armbåge. Nu väntar vi bara på röntgensvaret, håll tummarna för att det syns något fel. Okej det kan låta sjukt att jag önskar att något är fel. Men ni som följt det här äventyret vet att jag haft fruktansvärt ont i den sedan oktober. Jag känner att något är fel så därför är det väldigt bra om något syns så läkarna börjar att lyssna på mig.

magnetröntgen
man känner sig alltid så sexig i de här kläderna:)

Skippade lugnande

Det stod att man kan kunde ta lugnande innan om man tycker att det är obehagligt att vara i trånga utrymmen. Jag gillar inte trånga utrymmen men det här blir fjärde gången jag gör en magnetröntgen och jag har överlevt förut liksom. Sen måste de ha bytt maskin för känns som det var trängre för 10 år sedan när jag röntgade huvudet. Undersökningen tog ca 30 min och jag höll på att somna där inne haha. Dock blev det lite drama innan för var tvungen att ta ur alla piercingar men den ena i näsan har fastnat. Så fick ha den kvar. Så jävla typisk för förra veckan tappade jag den fyra gånger men nej nu behagade inte att komma ut. Dom sa åt mig att jag skulle säga till om den började brännas men det gick bra.

magnetrötgen
Ser så ovant ut med bara en pärla i näsan. I år är det 11 år sedan jag tog nummer två.

Snart dags för veckans vägning

Efter undersökningen åkte jag och mötte upp min kontaktperson på stan och åt lunch på Redfellas. Nu är jag hemma en sväng men det är snart dags för veckans invägning. Det känns som jag dragit på mig vätska så det finns en risk att det visar plus i dag. Skulle bli sjuk glad om de visar -0,2 för då är jag uppe i -3 och får första guldstjärnan. Dock får vi ju inte glömma att jag vägde mig på morgonen sist så bara det kan ju göra att jag väger lite mer. Håll tummarna för +-0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *