Att bli sparkad i ansiktet

Att bli sparkad i ansiktet

Hon ser så söt och charmig ut på bilden. Men i morse var hon inte alls särskilt charmig. Baby har tydligen börjat med kickboxning eller nått. När jag vakna kom hon och myste som vanligt. Sen skulle hon hoppa vidare till sängbordet och på något vänster lyckas hon få in värsta sparken med bakbenen rakt in i mitt ansikte. Självklart hade hon klorna ute så hon gav mig snyggaste rivmärket på läppen också. Underbart att vakna av att bli sparkad i ansiktet. Stark är hon med fast hon är så liten för är öm i hela käken. Kanske borde ta med Baby om vi åker till Thailand så kan hon träna thaiboxning, hon skulle nog bli proffs snabbt med tanke på hennes sparkar;)

Att bli sparkad i ansiktet

2 svar på ”Att bli sparkad i ansiktet

  1. Haha, katter är för härliga! 😀 Min katt har lyckats sparka mig sådär vid något tillfälle. Det är mer kraft än man tror i de där ulliga små tassarna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen