Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Semestertips i Sverige – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Semestertips i Sverige


I betalt samarbete med Stugknuten 


semester i Sverige

Ska du ha någon semester?

En av de vanligaste frågorna jag får just nu är… Har du någon semester? När har du den och vad ska du göra? Det känns som att hela Sverige är semester-galna efter det fina vädret vi haft.  Jag är ju egen företagare och vet ni vad det bästa med det är? Att jag är min egen chef och jag kan ta ledigt mer eller mindre när jag vill. 

Får hem en bebis

Jag tog två veckor ledigt i Hagfors runt midsommar. Eller ledigt och ledigt jobbade några timmar här och där. Sen får vi se hur resten av den här sommaren ser ut för jag kommer nämligen få hem en bebis om en vecka. Jag har inte hunnit bättre den för er men om en vecka så flyttar Stars halvsyster Riff hem till mig. <3 

Pandemin har öppnat upp mina ögon

Men någon lite tur någonstans blir det nog. Det skulle vara sjukt underbart att åka utomlands och få lite sol och bad. Men pandemin har öppnat upp mina ögon för att resa i Sverige. Nu åker jag ju runt en del i Sverige i mitt jobb som föreläsare. Men då är det så mycket annat som händer så man hinner inte se så mycket mer än föreläsningssalen haha. Jag skulle vilja åka runt mer i Sverige och vandra. Men det får nog vänta till nästa år på grund av mitt skadade knä. 

Svårt att hitta bra boende

Jag tycker att det svåraste med att resa är boendet. Det finns ju så mycket att välja på och man vill ju ha något så bra som möjligt men som även är prisvärt. Om ni skulle vilja uppleva ett jätteskönt boende men vill inte vara inne i stan så kan ni titta här efter fina stugor att hyra. På Stugknuten hittar du tusentals stugor, hus och lägenheter som du kan hyra direkt av ägarna – utan krångel. Perfekt för den som inte vill lägga massa tid på att leta efter boende. 

Vad har du för planer för i sommar? 
Har du något semestertips i Sverige?

 

1 reaktion på “Semestertips i Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *