Vardag Vlogg Youtube

Helgvlogg: Jag hamnade på akuten

Helgvlogg

Helgvlogg

Veckans video finns nu uppe på min YouTube kanal. Tanken var att ni skulle få följa med mig till Kumla. Det fick ni men tanken var att det skulle bli speedway. Den blev dock inställd och i stället hamnade jag på akuten med fruktansvärd smärta så ni fick följa med dit istället. Jag hoppas att ni tycker att vloggen är okej även om det inte blev som planerat. Glöm inte bort att prenumerera på min kanal så ni inte missar nästa video:)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Celine Naminah - En aspiebloggare
    8 maj, 2018 at 14:06

    Du verkar ha det tufft du… Har själv aldrig haft njursten, bara gallsten. Såg dock makten när han hade njursten och de såg allt annat än behagligt ut… Krya på dig!

Leave a Reply