Aspiepower Media

Vanliga skolan borde ta efter folkhögskolor

Vanliga skolan borde ta efter folkhögskolor

I dag har jag föreläst för ca 100 personer på Fellingsbro folkhögskola. Jag gillar folkhögskolor. Jag har bara gått i Molkom (tre olika linjer) men jag måste nog påstå att folkhögskolor är bättre på att bemöta personer med NPF mot vanliga skolan. Att man ser varje individ i stället för diagnoser. Jag tycker att vanliga skolan borde ta efter folkhögskolor när det gäller det.

Föreläsningen gick i alla fall bra. Så bra så de ville ha mig kvar en halvtimma extra. Nu är jag hemma i Kumla igen och ska ta det lugnt resten av dagen. Vad gör du i dag min vän?

Vanliga skolan borde ta efter folkhögskolor

2 reaktioner på “Vanliga skolan borde ta efter folkhögskolor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *