Aspiepower Media

Att vara Viktväktare och bli bjuden på lunch

Att vara Viktväktare och bli bjuden på lunch

Jag blev bjuden på lunch i dag. Det är inte alltid lätt att vara Viktväktare och bli bjuden på lunch. Det är så svårt när man inte lagar maten själv och inte vet vad det är i den. Man får försöka räkna så gott man kan så jag googla fram ett recept på biff stroganoff och la in det. För var inne på Folkhögskolans hemsida redan i går och kollade vad som serverades för att kunna förbereda mig. Jag kan ju inte veta om det är det just det här receptet dom använde. Jag kände att gränsen gick vid att gå och fråga efter receptet haha. Men receptet jag hittade innehöll 13 smartpoints + 4 för riset. Ja det är sant 17 jävla smartpoints, svimma inte!

Med bra planering gick dagen ihop

Eftersom jag var förberedd så åt jag naturell lättyohurt med bär till frukost. Sen hade vi bestämt att vi skulle äta kyckling och ris till kvälls mat, hade tom råd att lyxa till det med en klick philadelphiaost så det inte skulle bli så torrt. Till mellanmål åt jag en bar och sen frukt. Så trots en kaos lunch så klarade jag dagen på 26 smartpoints och behövde bara ta tre från veckobonusen. Jag är stolt över mig själv för att jag fick ihop det. Nu ska jag avsluta kvällen med fruktsallad.

Att vara Viktväktare och bli bjuden på lunch

5 reaktioner på “Att vara Viktväktare och bli bjuden på lunch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *