Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka 1 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 1 med Viktväktarna

Vecka 1 med Viktväktarna

Vecka 1 med Viktväktarna börjar gå mot sitt slut och jag var som sagt och vägde in mig i dag. På sex dagar har jag tappat 0,4 kg och jag är nöjd. Jag gillar det nya flexsystemet för det finns mer mat utan points, tex fisk, ägg och kycklingfilé. Men jag tycker det är svårt att veta hur mycket man kan äta av det. Dom säger att man inte kan föräta sig men då har de nog aldrig träffat en Aspie som kan äta samma mat i flera veckor haha. Jag är glad att vågen visar minus så nu är det bara att kämpa vidare. Jag kan ju knappt motionera längre eftersom både foten och armen är paj men vi gick iallafall fall till och från mötet. Det är bara att göra det bästa av situationen.

Vecka 1 med Viktväktarna

1 reaktion på “Resultat vecka 1 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *