Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Gav bort mitt bröd till bättre behövande – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Gav bort mitt bröd till bättre behövande

Jag gav bort mitt bröd till bättre behövande

Nu är jag inne på dag fyra med Viktväktarnas program, det rullar på bra. Jag gillar det nya flex, man känner sig inte lika låst. Med Viktväktarna kan man verkligen äta allt men inte alltid. Det gäller att göra rätt val. I går valde jag bort brödet till min sallad och åt i stället godis. Solen tittade fram förut så vi passade på att ta en promenad och ge bort mitt bröd till bättre behövande. I morgon ska jag ta tåget ner till Helsingborg där jag ska föreläsa på en skola på måndag. Det brukar vara en utmaning att få mina points att gå ihop när jag reser, men ska göra mitt bästa.

bättre behövande

1 reaktion på “Gav bort mitt bröd till bättre behövande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *