Kost och träning Vardag

Gav bort mitt bröd till bättre behövande

Jag gav bort mitt bröd till bättre behövande

Nu är jag inne på dag fyra med Viktväktarnas program, det rullar på bra. Jag gillar det nya flex, man känner sig inte lika låst. Med Viktväktarna kan man verkligen äta allt men inte alltid. Det gäller att göra rätt val. I går valde jag bort brödet till min sallad och åt i stället godis. Solen tittade fram förut så vi passade på att ta en promenad och ge bort mitt bröd till bättre behövande. I morgon ska jag ta tåget ner till Helsingborg där jag ska föreläsa på en skola på måndag. Det brukar vara en utmaning att få mina points att gå ihop när jag reser, men ska göra mitt bästa.

bättre behövande

One Comment

  1. Skönt att kunna göra så att välja bort :). Själv har jag inte ätit godis på snart en vecka 😀

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*