Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Haga julmarknad – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Haga julmarknad

Haga julmarknad

Efter vi ätit frukost så åkte vi till Haga julmarknad. Jag har aldrig varit i den stadsdelen som är Göteborgs äldsta. Så kul att se något nytt. Men det var väldigt mycket folk där så det var svårt att röra sig. Det enda vi köpte var en möss till mig. Nu är vi på hotellet och ska göra oss redo för att gå till Liseberg.

Haga julmarknad

 

2 reaktioner på “Haga julmarknad

  1. Haha, jag läste fel och läste att ni köpte möss som i små söta husdjur med svans, och undrade vad Baby skulle tycka om det, tills jag scrollade ner och såg en fin röd mössa och insåg mitt misstag!
    Fina bilder! Jag gillar särskilt den gröna julbocken. Bää!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *