Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Att få vara smärtfri en stund – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att få vara smärtfri en stund

Smärta och röntgen

I natt var en helvetes natt igen. Gick inte att sova för det kändes som armen skulle explodera. Tillslut somnade jag på soffan och sov där till 05, innan jag flyttade tillbaka till sängen. Fick 30 minuter sovmorgon i morse innan det var dags att bege sig till Kristinehamn på röntgen. Och som det inte redan gör nog ont så skulle självklart röntga armen i de vinklar som det gör mest ont i.

Snabba ryck

Jag är alltid ute i god tid när jag ska göra saker. Kommer hellre 30 min för tidig än 1 minut för sent. Kom till Kristinehamn 45 min för tidigt och fick komma in tidigare. Så klev ut och var klar kl 10.58 men skulle vara där 11.00, haha det gäller att vara effektiv;) Nu är det bara att vänta på att läkaren ska höra av sig och berätta resultatet. Håll tummarna för att de syns något fel, så de gör nått.

Skönt att få vara smärtfri en stund

När jag var klar så fortsatte jag till Kumla. Henrik jobbar kväll och åkte nästan direkt jag kom. Så jag har tagit morfin, bäddat ner mig i sängen och ser på tv. Jag passar på att ta morfin nu när jag inte behöver köra bil på några dagar. Det är skönt att få vara smärtfri en stund. För det är fruktansvärt slitsamt att leva med kronisk värk. Nu är ju jag van det, men det är inte värdigt att gå runt i flera veckor och ha en smärtgrad på 8-9 på en skala mellan 1-10. Hade det varit en person som inte är van smärta som jag, så hade man nog redan gett upp för länge sedan. Efter 20 år med kronisk smärta så har jag glömt hur det känns att vara smärtfri.

smärtfri

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *