Psoriasisartrit Sjukvård Vardag

Jag orkar inte, armen sprängs snart!

Jag orkar inte!

Åhhh jag orkar inte! Det borde finnas en lag som säger att man inte får ha så här ont. Det känns ärligt talat som att armen ska explodera snart. Reumatologen har inte ringt än förhoppningsvis ringer dom i morgon förmiddag. Jag funderar på att gå ut och halka och råka bryta armen, för då får jag ju hjälp fortare.

Verkligheten för en reumatiker

Det tyvärr så verkligheten ser ut när du har en reumatisk sjukdom. Att man inte tas på allvar för man har ont i vanliga fall och det är nog bara en inflammation. Vi avvaktar lite, kanske blir det bättre… Jag har haft inflammationer i 20 jävlaJag dö år, nästan hela mitt liv. Jag vet hur det känns och det känns inte som hela armen ska sprängas fast man tagit morfin.

Är inte smärtkänslig

Jag är inte direkt smärtkänslig. Jag gick med en sena av i foten i 5 månader och ett ledband av i 5 månader. Trots det flängde jag runt över hela Sverige och föreläste. Så säger jag att det gör sjukt jävla ont så gör det sjukt jävla ont!

jag orkar inte

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Lisa
  12 december, 2017 at 21:22

  Kom in på din blogg av en rem slump, så roligt. Jag skrev mitt gymnasiearbete om Aspergers för ungefär fyra år sedan. Otroligt spännande och intressant inriktning. Lärde mig otroligt mycket på vägen!

  Hoppas armen blir bättre. Kram ?

 • Reply
  Stina
  13 december, 2017 at 08:05

  Åh stackare! Jag hoppas verkligen att du får hjälp o lindrig idag <3

 • Reply
  Sofia
  13 december, 2017 at 11:50

  Hej.
  En till med Asperger här.
  Jag har det likadant med smärta, när jag säger att det gör jätte ont då gör det verkligen det.

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   13 december, 2017 at 19:41

   Jo vi kan ju uppleva smärta annorlunda. Har träffat flera läkare som tror att man är extra känslig men jag upplever att det är tvärt om

Leave a Reply