En grym rabattkod hos Dots Charge!


Detta inlägg är skrivet i samarbete med Dots Charge


En grym rabattkod hos Dots Charge!

I dag är det första advent. Jag har tidigare år haft en julkalender på bloggen. I år kommer jag inte att ha det. Anledningen är att tiden och orken inte räckt till för att fixa en.  I stället tänkte jag erbjuda er en grym rabattkod. Minns ni att jag skrev om appen Dots Charge förra veckan? Appen som hjälper dig att hålla koll på ditt mående.

grym rabattkod hos Dots Charge

På videon nedan kan ni se ett exempel på hur analysen av ditt mående kan se ut på mina sidor. Men nu tillbaka till den grymma rabatten. Just nu får mina läsare 50% rabatt när man registrera sig och det priset gäller under HELA din prenumeration. Du får alltså appen för endast 24,95 kr/månad!
De enda ni behöver gör är klicka er in på hemsidan här!
Och ange koden: JHX#1 i kassan när ni betalar.

Är inte det en perfekt första advent-present från mig? Jag tycker att ni ska testa på appen nu när ni har chansen till ett jättebra pris, för jag tycker att den är riktigt bra.

Koden är giltig fram till lucia den 13/12.

 

D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen