Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag fick krama Dregen! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag fick krama Dregen!

Jag sprang ihop med Dregen!

Det är mitt i natten. Jag ligger i min hotellsäng och kan inte sova. Vissa säger att jag är Dregenhög, det kan vara så. För vet ni vad som hände förut? Jo vi möttes av en slump!

I går sa jag till Henrik: ”Det gör inget att jag missar signeringen på Shock. För jag har en känsla av att vi möts i allafall”. Henrik lyssnade nog inte ens på vad jag sa för jag säger så mycket tokigt. Men nästa gång borde han lyssna för nu har det bevisat sig att jag är synsk.

Jag stod och skulle lägga ner min nya t-shirt som jag precis hade köpt när jag såg honom. ”Kolla vem som kommer där”, sa jag samtidigt som jag började vinka som en idiot. Han såg mig och började vinka tillbaka. Haha jag vet inte om det är bra eller dåligt att han känner igen mig på tio meters håll ? Jag gick iallafall fram till staketet och fick mig en kram. Han undrade hur jag mådde jag svarade: ”Nu är det väldigt bra”, och fnittrade som en fjortis samtidigt som jag kramade honom. Sen var han tvungen att gå innan någon mer galning kom och hoppa på honom?

Spelningen var bra förutom att det var som någon hällde en hink ned vatten över Liseberg. Vi flydde till Max efter 3/4 delar av spelningen för det såg ut son jag hoppat i en sjö. Man kunde vrida ur min jacka och mitellan, men vad gör det när man får krama Dregen? Tack The Hellacopters för en fantastisk kväll!

 

1 reaktion på “Jag fick krama Dregen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *