Aspiepower Media

Skyltsöndag i Hagfors

Skyltsöndag i Hagfors

I dag var det skyltsöndag i Hagfors, det är ju liksom tradition. Vi var dock ute direkt de började 14 eftersom jag skulle hem till Karlstad. Nu är jag hemma igen och har vänt upp och ner på halva lägenheten. Jag har asont i min armbåge igen men mitt handledsstöd är spårlöst försvunnet.

Sist jag såg det var i fredags när jag skulle åka till Hagfors och hade det bredvid dörren för att jag inte skulle glömma det. Det finns verkligen ingenstans så får ringa till arbetsterapin i morgon och säga att jag vill köpa ett nytt. Bara för det kommer det väl fram, men då har jag ett som reserv. Hatar när saker försvinner och jag har en förmåga att tappa bort saker hela tiden. Letar efter min glasögon nästan varje dag för jag lagt dom någonstans men glömt vart.

skyltsöndag i Hagfors
Mosters affär

1 reaktion på “Skyltsöndag i Hagfors

  1. men alltså ja tänker jämt så fort ja ser dej du har sååå fin frisyr …
    hoppas du hittar ditt skydd det är så typiskt sånt där kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *