Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tack för de bästa åren i mitt liv! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tack för de bästa åren i mitt liv!

Tack Baby för de bästa åren i mitt liv!

I går ringde pappa, han hade kollat i sin almanacka och insåg att vi hade missat att det var världens viktigaste dag typ. I går var det 8 år sedan vi skulle åka och BARA kolla på en katt. Två timmar senare satt hon i baksätet på bilen påväg hem. Världens bästa Bebbsan tack för de bästa åren i mitt liv. Jag hade tre katter att välja mellan och jag har alltid haft svårt att välja. Men den här gången behövde jag inte välja för du valde mig. Medan dina syskon busade bakom en soffa så hoppa du upp och la dig bakom min rygg när jag satt på en stol. Du fick inte plats där men du tryckte in dig mellan ryggstödet och min rygg och kurrade. Redan där visade du att du var speciell och att det är vi två mot världen.

 

de bästa åren i mitt liv

6 reaktioner på “Tack för de bästa åren i mitt liv!

  1. Fin kisse 🙂 Jag och min katt firar 3 år som sambos om några dagar. Dock så träffade jag henne redan när hon var tre veckor och jag skulle egentligen inte ha någon katt men min kompis hade kattungar. Det var tre st som var otingade och jag valde min favorit. Under tiden jag var där så blev de andra kattungarna tingade och tillslut så var det bara min favorit kvar. Det kändes som ödet och är det bästa impulsköpet jag gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *