Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Presenter från Danmark – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Presenter från Danmark

Jag har fått presenter från Danmark

I går när jag kom till Kumla så fick jag presenter från Danmark. Henrik hade varit där och jobbat och han hade köpt presenter till båda sina tjejer. Jag tror Baby kommer bli nöjd med sina danska stickis. Jag är iallafall nöjd med min choklad.

Den här dagen började vi med sovmorgon. När jag vaknade upp så kändes det som jag hade blivit överkörd av en buss. När jag kollade ut genom fönstret så förstod jag varför, för det snöar! Hallå det är väl inte vinter riktigt än. Nu ska vi göra oss klara för att åka till IKEA och kolla efter en tv-bänk.

presenter från Danmark

3 reaktioner på “Presenter från Danmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *