Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Att ha självinsikt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att ha självinsikt

Att ha självinsikt…

Jag har alltid haft bra självinsikt. Jag märker själv när det börjar tippa åt de enda eller det andra hållet. Jag söker hjälp av psykiatrin när jag känner att det behövs. Just nu säger min självinsikt att jag inte ska köra bil.

Groggy

Jag höjde som sagt till 400 mg i går och känner mig helt jävla groggy. Jag glömmer orden mitt i en mening. Jag gick till kylskåpet fyra gånger förut men glömde varför jag gick dit. Jag smsade till fel nummer när jag skulle skriva till min kompis, fast jag visste att han inte använder det för jag pratade med honom senast i går. Nej min hjärna är inte som den ska just nu och nu har jag precis höjt dosen med 200 mg till så vill inte ens veta hur min hjärna fungerar i morgon. Jag är ju som sagt väldigt känslig för mediciner. Men vi får väl ge det ett försök.

Kommer inte köra bil de närmsta dagarna

Dock tänker jag inte sätta mig framför ratten i morgon så smsade min chef och sa att jag jobbar hemifrån i morgon. Jag önskar att alla hade en chef som svarar att man inte ska känna någon press att jobba och att det viktigaste är att man mår bra. Nu har jag precis svalt 600 mg så skriver jag inget i morgon så är jag troligtvis däckad;)

självinsikt

6 reaktioner på “Att ha självinsikt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *