Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att unna sig en weekend – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att unna sig en weekend

Vi har unnat oss en weekend!

November månad blir ganska intensiv för mig och vi har pratat om att ta en liten semester i slutet av november/ början på december. Jag tycker att man ska unna sig små belöningar när man varit duktig. Och överlever jag november så har jag varit duktig;)

Vi valde mellan Malmö och Göteborg

Innan jag åka hem från Kumla i söndags så kollade vi lite på nätet och det stod mellan en weekend i Malmö eller Göteborg. Efter mycket om och men slutade det med Göteborg. Så den 8-10 december blir det en liten weekend.

Istället för julklappar

Vi har valt att lägga pengarna på att åka någonstans i stället för att köpa julklappar till varann. Julklappar är bara överskattade. Vi har inga större planer för resan men det bli nog en del shopping och kanske en tur till Liseberg. Det ska i alla fall bli härligt att komma bort lite.
Kommer du unna dig något extra i höst?

 

Här kan ni läsa om min senaste resa till Göteborg.

weekend

3 reaktioner på “Att unna sig en weekend

      1. Ska bli skönt men nervös är nog för jag är en människa som inte gillar förändringar ( pga min Aspbergers )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *