Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Kanelbullens dag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Kanelbullens dag

Ni har väl inte glömt att fira kanelbullens dag i dag?

I dag är det den viktigaste dagen på hela året. Iallafall om man som mig gillar bullar, Kanelbullens dag. Mamma kom hit i går för hon skulle till sjukhuset och när hon kom tillbaka därifrån så hade hon med sig kanelbullar och blommor.

Nu har hon åkt till Hagfors och jag har spenderat dagen i soffan. Har växlat mellan att vila och jobba så nu är jag uppe i de fyra timmar jag skulle jobba i dag så nu ska jag ta kvällen. I morgon ska jag försöka överleva två timmar på kontoret sen tar jag helg. Efter helgen hoppas jag att jag är frisk igen, för jag har inte tid med de här mer. Jag har hört att kanelbullar kan bota alla sjukdomar så nu ska jag trycka i mig några till;)

Kanelbullens dag Kanelbullens dag  Kanelbullens dag Kanelbullens dag Kanelbullens dag

1 reaktion på “Kanelbullens dag

  1. Så fint! Nejdå, inte glömmer jag en sådan viktig dag! Älskar kanelbullensdag jag med & firades självklart med en god kanelbulle 😀

    Sv; ja, pizza är gott men nej, jag åt ingen pizza i söndags 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *