Aspiepower Media

Bokningar för 2018

Detta inlägg är skrivet i samarbete med mitt företag Aspiepower media
……

Bokningar för 2018 börjar komma!

Vi har klivit in i oktober och det är bara tre månader kvar på det här året. Det går alldeles för fort det var ju nyss som det var januari och jag bokade upp föreläsningar för hösten och det kändes som det var hundra år kvar. Men nu är vi här och nu har jag redan fått bokningar för 2018. Ja det är helt galet men jag är så glad för att det rullar på.

Det är dags att boka mig som föreläsare nu!

Vill du boka mig som föreläsare under första halvåret av 2018 så är det dags nu! Man får självklart även boka för slutet av 2018, jag älskar personer som är ute i god tid!

Kort beskrivet handlar mina föreläsningar om resan från att vara en trasig 14 åring, psykiatrisk slutenvård, X antal självmordsförsök. Till att hitta tillbaka till livet, lära sig att förstå sina diagnoser och hitta styrkorna. Utbilda sig till journalist och starta eget företag. Jag vill öka öppenheten kring psykisk ohälsa och ta hål på myter. Men framförallt vill jag visa att en diagnos inte behöver vara ett hinder utan också kan vara en styrka om man får rätt stöd och hjälp. För det är jag ett levande bevis på.

Här kan ni läsa mer om mina föreläsningar. För bokningar och frågor maila: info@joannahalvardsson.se

Bokningar för 2018

3 reaktioner på “Bokningar för 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *