Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tog mig inte till jobbet – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tog mig inte till jobbet

Jag tog mig inte till jobbet i dag…

När jag vaknade i morse så värkte det i varenda millimeter av kroppen. Som jag skrev redan i går så gillar inte min reumatismkropp hösten och väderförändringar. Och i natt blev det ännu kallare. Jag har ett möte och en föreläsning jag ska i väg på senare i dag. Så det kändes onödigt att åka ut till kontoret i två timmar när jag knappt tog mig ur sängen, så jobbade de timmarna hemifrån. Jag borde nog egentligen jobba eftermiddag den här tiden på året, för det tar så lång tid att få i gång kroppen.

Nu har jag tagit ett varmt bad och kan iallafall gå på fötterna. Ska snart åka i väg på möte med kommunen och träffa en person som kanske blir min nya kontaktperson.

tog mig inte till jobbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *