Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Min viktresa vecka 33 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min viktresa vecka 33

Min viktresa vecka 33

Jag vill börja det här inlägget med att be om ursäkt för att jag är så dålig på att uppdatera här. Det händer inte så mycket spännande just nu och jag har noll inspiration men jag lovar att försöka bli bättre. Här kommer iallafall resultatet för min viktresa vecka 33. Vågen visar +1,2 kg för att det är den där veckan i månader då typ alla kvinnor går upp i vikt. Väldigt orättvist tycker jag! Men det är väl bara att kämpa på. Brukar tänka på det som min gamla chef Åsa sagt ”Joanna man kan inte gå på 1,2 kg fett på ett dygn. Det är omöjligt!”

En dag i Mariebergsskogen

Jag säger att det inte händer så mycket men i går blev det en heldag i Mariebergsskogen med kusinbarn Nathalie. Hon ville vara själv med sin Joanna och självklart ska man då få vara det. De ett besök på Naturum, kolla på djuren, leka i lekparkerna och minigolf. Som avslutning blev de mat från McDonalds och titta på film. Helt väldigt bra dag!

 

1 reaktion på “Min viktresa vecka 33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *