Att vara på akuten som frisk

I dag har jag testat på en ny grej, att vara på akuten som frisk!

Efter jobbet åkte jag hem och åt lunch sen gick jag ut  och gick 5 km. Tänkte försöka motionera bort några kilo överskottsenergi. På vägen hem hämtade jag ut paket. Min mikrofon till kameran som jag ska ha när jag vloggar har kommit. Jag hade sett fram emot att få testa den. Så laddar kameran kör i gång och sätter i minnens kortet i datorn. Då slår det mig…. Jag har ju för i helvete inget ljud i datorn det har ju gått sönder. Hur ska jag nu kunna vlogga? Hade ju tänkt köra med datorn utan ljud i några månader. Men blir jävligt svårt att klippa film utan ljud. Får nog gå och köpa en ny dator för 12 000 iallafall;)

Sen var jag i väg på styrelse möte. Tanken var ju att jag skulle gå hem och chilla efter det. Ta en Zyprexa och försöka komma till ro. Så blev det inte riktigt i stället hamnade jag på akuten, som frisk den här gången för var bara sällskap. Det var en ny upplevelse, det är bättre att vara sjuk då får man ju iallafall morfin så väntan blir lite roligare haha;)

Nu är jag hemma men nu är det för sent för att ta Zyprexa för då kan jag inte köra bil till jobbet. Tog i stället ett bad och ska gå och lägga mig och hoppas på att få sova i natt. Jag behöver det.

Här nedan ni se hur Baby spenderat dagen, det är slitsamt att fylla år;)

frisk Att vara på akuten som frisk

2 svar på ”Att vara på akuten som frisk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen