Resultat vecka 69 med Viktväktarna

Resultat vecka 69 med Viktväktarna

Resultat vecka 69 med Viktväktarna

I går var det dags för veckans vägning. Jag har skött mig bra den här veckan trots att jag ätit ute flera gånger och att Zandra bjöd på finfika i söndags. Efter resan till Örebro låg jag -2 points men i stället för att ge upp som jag gjort förut så fortsatte jag kämpa på i två dagar till och avslutade veckan med att ha kvar av veckobonusen. Så jag är mer än nöjd med mitt resultat vecka 69 med Viktväktarna för vågen visade nämligen – 1,4 kg. Helt sjukt!

Ligger före planen

Som jag skrev förra veckan så var målet att tappa 0,5 kg i veckan fram till midsommarveckan och nå målvikt då. Nu ligger jag dock lite före planen och det känns skönt med tanke på att jag snart ska till Skottland. Det är bara att fortsätta köra på. Jag försöker går så mycket foten tillåter. Börja den här dagen med en promenad på 4km. Nu ska jag göra mig klar för i eftermiddag ska jag föreläsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen