Psoriasisartrit Vardag

Möt Göteborg

Mot Göteborg!

Nu sitter vi på tåget mot Göteborg. Det har tydligen blivit min grej att ha mitella när jag åker till götet. Föresten minns ni mitt handledsstöd som var spålöst försvunnet? I går ringde min arbetsterapeut för att fråga hur de går med handträningen. När hon ändå ringde så passade jag på att beställa ett nytt handledsstöd. Och vad tror ni händer? Jo pappa ringer och säger att de hittat mitt under en soffa i Hagfors. Vad var det jag sa! När jag väl fixar ett nytt så dyker det helt plötsligt upp.

mot Göteborg

4 Comments

  1. Himla typiskt att sakerna man tappat bort, kommer fram när man köper nytt, haha 🙂

  2. Så härligt med Göteborg =) STOR KRAM!! ♡♡♡

  3. Va roligt med GBG! 😀

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*