Aspiepower Media

-1,8 kg på tre veckor

Riktigt bra viktresultat!

God morgon kompisar!
Det är måndag morgon och en ny vecka har startat. Jag börjar varje måndag med att väga mig. Den här veckan visade vågen -0,3 kg. Det betyder att jag gått ner – 1,8 kg på tre veckor. Sjukt bra med tanke på att jag fuskat. Första veckan räknande jag points slaviskt men de andra två har inte varit lika enkla. Vecka två var jag i Göteborg, och det är alltid svårt att följa ett program när man är ute och reser. Och förra veckan så dippade jag så räknade bara halva veckan sen tillät jag mig själv att unna mig. Så resultatet är sjukt bra trots omständigheterna. Jag tror att det beror mycket på att jag gått väldigt mycket båda veckorna.

Feber och hängig

Jag har slutat att uppdatera er varje vecka med resultat för att jag känner bara press och blir irriterad när det inte alltid går bra. Men jag kommer ge en uppdatering då och då. Nu ska jag iallafall åka i väg till jobbet. Blev ju bara en arbetsdag förra veckan eftersom jag inte mådde bra. Och nu när jag kommer tillbaka så känner jag mig febrig och lite hängig. Men ska försöka härda ut sen får jag åka hem till soffan.

- 1,8 kg på tre veckor
Dagens frukost

1 reaktion på “-1,8 kg på tre veckor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *