Aspiepower Media

Vår tid tillsammans är över

Vår tid tillsammans är över, det är dags för oss att gå skilda vägar…

Jag är ledsen över att behöva säga detta men vår tid tillsammans är över. Jag är glad över den tid vi delat och minnen vi har tillsammans. Men jag har bestämt att det är dags för oss att gå skilda vägar efter nio år tillsammans, för jag har träffat någon annan. Förlåt soffan men jag tror att du kommer få det bra i Torsby med dina nya familj.

I dag kom de och hämtade soffan så nu väntar jag bara på att den nya ska dyka upp. Den skulle komma inom två veckor sa dem, så jag får ha en madrass till soffa så länge. Förutom att säga hejdå till soffan så har jag spenderat eftermiddagen med att redigera bilderna från Dennis Jonssons Race. Sa att de skulle komma upp i går men han inte göra dem klara så de kommer nog upp i morgon. Känner mig fortfarande febrig och hängig så blir att chilla resten av kvällen.

vår tid tillsammans är över
Det här är min tillfälliga ”soffa” i väntan på den nya.

6 reaktioner på “Vår tid tillsammans är över

  1. Trodde du skulle sluta blogga ? Men den så läste jag vidare och såg att det var din soffa du sa hejdå till. Hoppas du blir nöjd med den nya ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *