Aspiepower Media

Tröstshoppa

Tröstshoppa är bästa terapin!

Jag är tillbaka, jag klarar mig inte utan bloggen. Jag måste sätta ord på mina känslor, annars exploderar jag. Det är här jag gör det. Så jag kommer blogga i den takt jag orkar, om det jag orkar skriva om. Allt får ha sin tid. I nuläget tänker jag inte berätta om vad som händer men det händer saker i mitt liv som gör att jag inte mår bra. Jag har därför valt att höja Seroquel med 50 mg, vilket jag fått tillåtelse att göra själv, när jag känner att det behövs och just nu gör det de.

Sen vill jag tacka för alla fina kommentarer och alla ni som skickat sms, det värmer. Och störst tack till Carolina och Ludde som alltid finns där och stöttar mig till 200% även om jag är otrevlig och skriker på er. Alla borde ha en vän som er men jag fick den stora äran att få två <3

Jag stannade hemma från jobbet i dag för orkade inte gå dit för jag tagit så mycket lugnande. Men jag är glad att jag förstående chefer.  Mamma och pappa dök upp i eftermiddag så jag slipper vara själv. Så vi passade på att ta en tur på stan med Carolina och hennes dotter Leo. Jag tröstshoppade deluxe på rean, haha hade ju inga kläder innan;) Nu ska jag äta tacos och se på Luddes match på tvn.

Tröstshoppa

1 reaktion på “Tröstshoppa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *