Psykisk ohälsa Vardag

Råkade köpa en ny soffa

Blomkrukan blev en soffa…

Jag sjukskrev mig resten av veckan. Måste få smälta allt som händer just nu i lugn och ro. Men orkar ändå inte bara sitta och tänka så jag och mamma tog en tur på stan. Vi åkte till Mio för jag letar efter en blomkruka men jag kom ut därifrån utan blomkruka men hade i stället köpt en ny soffa, haha. Dock var det inget impulsköp för min är 9 år gammal och jag behöver en ny. Så passade på när jag hittade som jag gillade och när det var rea. Rea kan vara det bäst som finns. Sen lyckades jag att sälja min gamla soffa på typ 10 minuter med haha, jag är en bra försäljare;)

Sen var vi också och kollade på den nya väggmålningen på Haga. Så himla fin, kan inte fatta hur man kan mål så fint på en vägg, imponerande.

 

Dagens Joanna, lagom sliten av alla lugnande

 

soffa

Så här ser soffan ut men jag köpte en tre-sits.

Så himla fin väggmålning

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Netti Starby
  2 augusti, 2017 at 19:43

  Så himla fin soffa du köpte och den påminner om min! 😀 Kramis

 • Reply
  Petra
  2 augusti, 2017 at 20:25

  Vad fin du är i nya kläderna, supersnyggt med röda jeans! Hoppas att allt ska kännas bättre snart.
  Många kramar till dig och Bebbsan 🙂

 • Reply
  Yolanda
  3 augusti, 2017 at 20:35

  Kram på dig

Leave a Reply