Paus!

Jag kommer ta en paus!

Jag kommer ta en paus från sociala medier på obestämd tid pga personliga skäl. Det kommer dyka upp några inlägg här som är tidsinställda. Men i nuläget kan jag inte säga när jag kommer skriva här igen, om det är om två timmar, tre dagar eller tre veckor.

Jag nås på info@joannahalvardsson.se för frågor angående jobb/föreläsningar.
Baby kommer fortsätta att uppdatera sina sociala medier som vanligt, så ni kan följa vårt liv genom henne så länge.
Här på facebook eller på @babyhalvardsson på Instagram

Vi ses när vi ses!
Kram Joanna

paus

8 svar på ”Paus!

  1. Jag tittar in på din blogg nån gång då och då, du gör ett himla fint jobb att öka förståelsen för psykiska ”problem”. Själv har jag fysiska ”problem” i form av muskelsjukdom. Det är verkligen värdefullt när bloggare som du delar med er, tror att det får så många av oss läsare att känna oss mindre ensamma i våra ”problem”
    Ta din tid!

  2. Hoppas att få återse dig här snart! Men, viktigast av allt så hoppas jag att du återkommer för att du vill och mår ”bra”! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen