Home Psykisk ohälsa Sömnlös och tacksam

Sömnlös och tacksam

by Joanna Halvardsson

Jag är så tacksam för att ni finns

Ligger i sängen men kan inte sova. Lyssnar på Henriks andetag och tänker på er. Jag är så oerhört tacksam för att ni finns i mitt liv. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan er och den här bloggen. Det här är mitt sätt att släppa ut känslorna när de håller på att bubbla över.

Mer kärlek än hat

Många bloggare får stå ut med näthat. Jag vet inte om jag haft tur men under mina 7 år som bloggare har jag fått ta emot mest kärlek.

Vi slog rekord tillsammans

Tusen tack för alla fina kommentarer jag fick efter gårdagens inlägg, ni är fantastiska! Det var inte bara jag som slog rekord i går, för tillsammans slog vi besöksrekord på den här bloggen! (sedan flytten från Familjeliv) Så kul!Tillsammans gör vi skillnad!

Med ert stöd så är det inget problem

Ni finns alltid där och hejar på. Och med den här hejarklacken borde jag lätt klara 20 år till utan självskadebeteende.

 

 

 

You may also like

4 comments

Frida G Svensson 23 juli, 2017 - 05:27

jag håller helt med dig! att ha en blogg är som att skapa en hel värld med peppiga vänner.

Reply
Joanna Halvardsson 23 juli, 2017 - 11:59

Så är det!

Reply
Supermamsen 23 juli, 2017 - 09:31

Härligt! Det fixar du! Vi! ?

Reply
Joanna Halvardsson 23 juli, 2017 - 11:59

Det gör vi!

Reply

Leave a Comment