Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En tur till Arvika – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En tur till Arvika

Blev en tur till Arvika i går…

I går tog vi en roadtrip till västra Värmland och närmare bestämt Arvika, för Henrik hade aldrig varit där. Så vi tog en promenad genom stan innan vi åkte vidare till Charlottenbergs köpcentrum.

Det enda som blev med hem därifrån var massa godis, ja inte för mig alltså jag har ju börjat mitt nya liv;) Men jag borde nästan få medalj som går genom typ världens största godisaffär utan att köpa något. Ett bra test för en Viktväktare;)

Arvika

  

4 reaktioner på “En tur till Arvika

  1. Fantastiska bilder, vilken mysig tur!
    Svar: Ja helt underbart! Hm vad knepigt? Jag har android och testade nyss, för mig funkade det. Skall undersöka vad detta kan bero på. Väldigt uppskattat att du sade till 😉 Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *