Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Du har inte skadat dig själv på 1 år present – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Du har inte skadat dig själv på 1 år present

Alltså hur söt får man vara? Henrik har köpt en ”du har inte skadat dig på 1 år present”

Det lönar sig att vara  duktig för då serveras man bananpannkakor till frukost och får presenter. Henrik hade köpt tre Mumin-handdukar till mig, jag älskar Mumin. Det här är ett tidsinställt inlägg så när ni läser det här så är vi troligen i Arvika, mer om det får ni veta i kväll.

  present

2 reaktioner på “Du har inte skadat dig själv på 1 år present

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *