Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Sista semesterdagen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sista semesterdagen

Dagen man inte längtar efter är här- sista semesterdagen

Tiden går fort när man har roligt. De här fyra veckor har swishat förbi och min semester har snart gått mot sitt slut. I morgon ska jag börja jobba igen. Men jobbar bara måndag-onsdag sen åker jag ju på semester igen haha;) För på torsdag ska jag och Carolina se The Hellacopters tjoho!

En lugn dag

I dag har vi tagit det ganska lugnt för både jag och Henrik har blivit förkylda så där lagom till att vi ska börja jobba igen. Så hoppas på att det inte blir sämre till torsdag men det spelar ingen roll för en förkylning kan inte stoppa mig;)

Sista semesterdagen
Dagens lunch 7 SP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *