Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Video: Hur mycket vet egentligen Carolina om mig? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Video: Hur mycket vet egentligen Carolina om mig?

Hur mycket vet egentligen Carolina om mig?

Efter jobbet åkte jag hem för att vänta på Carolina som skulle komma. Hon skulle besikta bilen 13 och sa att hon skulle komma efteråt. Men när man har ADHD så kan ”efteråt” vara om 30 min, 3 timmar eller 3 veckor, det beror helt på vad som händer efter vägen. Men för en gångs skull kom hon faktiskt i tid. Och när hon kom så hade jag byggt om köket till en filmstudio och tyckte att vi skulle spela in en Youtube-video. Haha så Carolina fick göra Youtub-debut på riktigt i dag, här nedan kan ni se hennes insats. Vad tycker ni?

När vi var klara så åkte vi och hämta upp hennes dotter och åkte mot Bergvik för lite shopping. Nu blir det att inta sängen och se på sista avsnittet av Rebecka Martinsson.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *