Ses vi på Putte i parken i morgon?

Ska du på Putte i parken? Kom och säg hej!

Är inne på dag sju med spänningshuvudvärk, det är lite för mycket nu. Så tänkte ta en lugn dag i dag. Men vem orkar ta det lugnt? Så i stället har jag skurat golv, lagt in kläderna jag tvättade i går. Sen har jag fått två föreläsningsbokningar i dag och har fixat avtal och sånt som ska göras inför det. Går bra att ha semester haha;)

Men det är skönt att hösten börjar fyllas på. Nu är snart både september och november fullbokade. Så vet du om att du vill boka mig som föreläsare i höst så är det hög tid att kontakta mig nu. Maila mig på info@joannahalvardsson.se
Du kan läsa mer om mina föreläsningar här.

I morgon kommer jag finnas på festivalen Putte i parken fram till kl 17.00. Ni hittar mig i (H)järnkolls röda tält, kom och säg hej och prata om psykisk ohälsa.

Putte i parken
Dagens lunch

Ett svar på ”Ses vi på Putte i parken i morgon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen