Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Godmorgon i Vänersborg – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Godmorgon i Vänersborg

Godmorgon i Vänersborg!

Jag överlevde en natt i Vänersborg, och gårdagens äventyr. Men hade svårt att somna för det surrade i ventilationen och hissen lät men efter sömntablett nummer två kom jag tillslut till ro. När jag blir rik så jag bygga ett eget hotell som ska ligga typ under jorden, helt utan intryck och surrande ljud. Och alla rum ska ha tyngdtäcken. Skulle du bo på mitt hotell?:)

Nu ska jag göra mig klar för att gå ner och kolla var jag ska prata sen vid 11.30. Sen ska jag tillbaka till Värmland igen för att packa en ny väska. Hoppas på att tågen rullar på som de ska i dag.

Vänersborg
Utanför hotellet fanns ett naturreservat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *