Två inspirerande dagar

Fantastiskt höstväder

Vid tio tiden i morse mötte jag upp de andra i Örebro. Det var dag för dag två  av Influncers of Swedens workation. (Du kan läsa om dag ett här). Det var knappt så man ville gå in för det var så fantastiskt höstväder i dag.

Minnen från Örebro slott

Dagens mötesplats var Örebro slott. Jag har bra minnen därifrån för sist jag var jag där för att krama Dregen haha. Eller okej jag var där för en spelning med Dregen men jag vet inte riktigt vad som var viktigast spelningen eller kramen;)

 Två inspirerande dagar

I dag har vi pratat om jobba effektivt och om hur man gör sin sida användarvänlig och Attraktiv för Google. Tack INOS för två intensiva men inspirerande dagar. Nu är hjärnan så där lagom mör så det blir en lugn kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen