Home Baby Hon kommer ringa maffian

Hon kommer ringa maffian

by Joanna Halvardsson

Ny kattbädd

För en månad sedan la mamma en möbelklädsel på golvet i hallen. Tanken var att hon skulle ta ut den till garaget dagen efter. Men så blev det inte för någon tyckte att det var en perfekt kattbädd. Så en månad senare ligger den kvar i hallen. Mamma har försökt att få Baby att ligga i sin riktiga kattbädd… Ja ni ser ju hur bra det går ???

Hon kommer ringa maffian

I fredags flyttade mamma bort den tillfälliga bädden men då blev Baby arg så nu är den tillbaka igen. Om blickar kunde döda så vore vi nog döda nu. Hon säger att hon kommer ringa kattmaffian om vi kommer röra hennes favoritplats igen???

maffian

You may also like

1 comment

Emma Engström 8 oktober, 2018 - 21:57

Nämen ahh så söt!! <3

Reply

Leave a Comment