Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 När det svänger på en sekund… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

När det svänger på en sekund…

I går när jag kom hem från jobbet så hände något. Jag började grina och gjorde det i en timma, fast jag vet inte varför. Psykologen säger att det som hände heter Bipolär sjukdom typ 2. Jag tycker det är lite läskigt när det svänger så där så man tappar kontrollen helt. Och att det inte finns en enda anledning till att det blev så.
Psykologen säger att jag måste lära mig att acceptera det för det kommer ju fortsätta vara så för alltid. Det är ju liksom en del av min sjukdom.

Dock har det hänt enormt mycket saker det senaste året för i dag. I dag kan jag hantera sådana här svängningar, tar inte ens lugnande längre. Och förut när det svängde så var det ju rakt upp och rakt ner och det vände flera gånger per dag. I dag svänger det i bland men det är ju inte alls som det var förut.

Jag och psykologen ska iallafall ses en gång till innan vi kommer avsluta vår kontakt. Från börjar var jag ju lite skeptisk till det här med att bryta med psykiatrin men nu börjar det känns ganska okej. I morgon ska jag även till läkaren för uppföljning av min medicin. Jag tror att han precis som jag kommer tycka att allt ska vara som det är nu då det känns som vi har hittat rätt dos nu. Men vi får väl se vad han hittar på. Iallafall ska han få fixa så jag kan få ut rätt medicin utan att behöva 320 kronor varje gång fast jag har frikort. Håll tummar för fjärde gången gillt!

När det svänger

1 reaktion på “När det svänger på en sekund…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *