Aspiepower Media

Torsdagsmys

När jag kom hem från jobbet så sken solen så gav mig ut på en liten promenad. Jag har som mål att gå 5000 steg om dagen, förr hade jag 10 000. Men efter operationerna av foten, två år med gips, en ihopsydd sena, och ett ledband fattigare  så är jag glad om jag ens klarar hälften utan smärta. Är uppe i 4791 steg just nu så får väl springa några varv i lägenheten så jag når målet;)

Nu har jag iallafall helg och jag och Baby har redan börjat mysa till det.
Jag har ätit linschips i badkaret och hon satt som vanligt på toan och ser till så jag inte drunknar. Det är dock oklart vad som händer om jag håller på att drunkna för badvakten hatar ju vatten haha:D

Nu blir det torsdagsmys för hela slanten!

torsdagsmys
Har ni inte smakat på linschipsen så gör det! Så jäkla goda och bara 15 SP i hela påsen!

14 reaktioner på “Torsdagsmys

 1. Så spännande se din blogg och du kan nog lära mig mkt genom den eftersom jag själv är mamma till två barn med autism .

  Blir impad av du klarar av äta chips i badet 🙂
  Fniss
  Jag skulle tappa Massa å sitta där bland blöta chips

  1. välkommen hit:)
   Träning ger färdighet så därför klarar jag att äta chips i badet;)

  1. Dom är jättegoda sen har Estrella även kommit med två andra ”lättare chips”:)

 2. sv: Åh okej :/ tack för att du ger mig bättre perspektiv! Varför har du velat ta ditt liv då? om jag får fråga.

  5000 steg är bra och har också missat dem chipsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *