Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Direkt från psyket – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Direkt från psyket

Direkt från psyket…

Hej mina vänner! Sitter på öppenvårds psykiatrins väntrum och skriver till er. Ska vara hos psykologen kl 10, men han  brukar alltid komma precis prick kl 10. Typiskt psykologer ?

I dag är jag trött, somnade inte förrän 01.30 trots sömntabletter. Och vaknade upp i morse med smärta överallt,. Eftersom vädret inte kan bestämma sig om det ska vara vår eller vinter.  Bara att försöka hålla ut, snart har jag helg.

Direkt från psyket

4 reaktioner på “Direkt från psyket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *