Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att bli väckt mitt i natten – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att bli väckt mitt i natten

Att bli väckt mitt i natten

Jag blev väckt mitt i natten. Dom säger att det är jobbigt med småbarn men det är tydligen jobbigt att ha små katter med. 03 kom hon springandes i 300 km/h och försökte hoppa ut min livmoder. Väldigt skönt uppvaknande eller inte. Sen försvann hon tills klockan var 06 då var det dags igen. Denna gång skulle hon dricka vatten från ett glas med lock på. Hon kan mycket den där katten men att öppna lock kan hon inte. Hon gjorde dock ett tappert försök och jag vaknade av att det lät DUNK DUNK DUNK bredvid mitt huvud.

Hon lurade mig

Jag somnade om för andra gången och fick vara i fred en stund tills hon kom och sa att det var dags att gå upp. Det var inte mörkt ute så jag tänkte att klockan kanske var 07.30 och det var lika bra att kliva upp. Hon lyckades nästan att lura mig. Upp kom jag och in på toan och satte på hennes vatten sen kollade jag på klockan och den var 06.30. Hon hade lurat mig, lita aldrig på en katt. Jag gick och la mig en timma till och sen när jag väl kom upp på riktigt vad tror ni att Baby gjorde då? Jo hon låg och sov och tyckte att jag skulle sluta föra oväsen haha. Min kompis sa i går att det är Baby som är min ägare och inte tvärtom, det ligger nog nått i det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *