Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Framkalla dina bilder direkt i mobilen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Framkalla dina bilder direkt i mobilen

Detta inlägg är skrivet i samarbete med BGA Fotocenter
……..

Nu kan man framkalla dina bilder direkt i mobilen

Det jag tycker mest synd med att vårt samhälle blivit så digitalt är att man inte framkallar lika många bilder längre. De ligger där i mobilen och man kan kolla på dem när man vill. Men jag tycker det är kul att ha foton uppsatta i mitt hem. Bilder som gör mig glad som man kan se varje dag.

Förstoring eller fotobok

Nu är det inte krångligt längre för med BGA Fotocenter kan du framkalla dina bilder direkt i mobilen. Du behöver bara ladda ner deras app och med några knapptryck så kan du beställa dina bilder från mobilen.  Förutom framkallning och förstoring av dina foton erbjuder dom studentskyltar, julkort och tackkort. Man kan även få sin Förstoring på canvastavla eller göra en fotobok.

Spara minnena på en Canvastavla

Jag har länge tänkt göra en canvastavla av några av mina foten men har inte fått tummen ur. Nu kan ju inte dock skylla på något för det är ju bara att plocka upp telefonen och beställa en. Jag skulle vilja göra en canvas av en bild på Baby och den här bilden på mig och Dregen.

Framkalla dina bilder direkt i mobilen

Så här enkelt är det:

1. Ladda ner appen och starta den. På startsidan väljer du vad du vill göra.

2. Välj vilken storlek du vill ha.

3. Välj vilken bild du vill framkalla. Du kan importera bilden på mobilen,
Facebook, Instagram, Dropbox eller online.

4. Redigera bilden så den blir som du vill. Sen är det bara att gå till
kassan och betala.

 

1 reaktion på “Framkalla dina bilder direkt i mobilen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *