Aspiepower Media

Sjuk läkare

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Tanken var att jag skulle till reumatulogen i dag och få kortisonspruta i höften. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig. Blev väckt tio av att de ringde och sa att läkaren var sjuk. Så nu måste jag överleva helgen med smärta. Jag bad om smärtstillande men problemet är att de var jourläkaren som är sjuk så de finns ingen som kan skriva ut det åt mig.

Nytt försök

De lyckades boka in ett nytt besök på tisdag. Dock hos en annan läkare för min läkare är borta hela veckan. Jag hatar att träffa andra läkare. De finns två läger när de gäller kortisonsprutor. En del läkare tycker att de är bra andra vägrar ge det. Därför var jag glad att jag fick en tid hos Dr T för jag var 90% på att han skulle ge mig en spruta. Nu känns det lite oklart men vi får hålla tummarna.

Två år gammalt morfin

Nu har jag tagit två år gammalt morfin för det var de enda jag har hemma. Jag mår piss av morfin så de kanske är bra att dom tappat lite effekt. Det finns ju inte så mycket att göra åt situationen just nu så det är bara kämpa på över helgen.

1 reaktion på “Sjuk läkare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *