Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vi ska på gala! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vi ska på gala!

Jag och Carolina ska på gala 20 november!

Som jag skrev för någon vecka sedan så blev jag nominerad till Årets eldsjäl på Visa vägen priset. Tyvärr gick jag inte till final men det hade jag inte räknat med heller. Det var över 200 personer nominerad och jag är glad över att någon ens hade tänkt tanken på att nominera mig.

Förena nytta med nöje

Jag skulle egentligen föreläsa i Kristinehamn när galan är men eftersom vi inte visste om jag skulle gå till final så flyttade vi fram föreläsningen en vecka för säkerhetsskull. Och eftersom jag nu är ledig den dagen så tar jag med mig Carolina och åker till Stockholm och går på galan iallafall. Hon ska dit på gala jag ska dit för att marknadsföra mig haha. Min idé är att mingla runt och sprida ut mina visitkort. Eftersom det finns personer där som skulle kunna vilja boka mig som föreläsare. Man får ju vara smart och förena nytta med nöje;)

gala
Så här såg det ut sist vi var ute på äventyr, jag tror det blir lite lugnare i Stockholm.

 

2 reaktioner på “Vi ska på gala!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *